Вие сте на правилното място.

Нашия стилен пътуващ  каравана бар ще вдъхне истинският живот на Вашата сватба или събитие, с нашите бармани и обслужващ персонал, които поддържат  гостите Ви освежени и забавлявани. Нашата мобилна каравана за напитки  и десерти може да се наеме по всяко време и навсякъде и е перфектният мобилен бар за сватба, корпоративно събитие, детски рожден ден, моминско парти, тиймбилдинг и други.

Също така разполагаме с набор от допълнителни преносими бар услуги, които можете да добавите към някой от нашите ценови пакети, за да включите забавни екстри като коктейл, игри за тревни площи и авторски десерти.

Кетъринг и мобилен бар. Очакваме с нетърпение следващи локации. 

Накратко, нашата каравана е напълно функционален бар за събития, изцяло декорирана и проектирана с всичко необходимо за едно убийствено парти.

Можем също така да работим директно с Вашето място или кетъринг компания, за да гарантираме, че напитките са на разположение. Нашите квалифицирани (и очарователни) бармани и персонал за сервират шампанско, вино, бира, авторски десерти, чай и кафе и коктейли.

А, да и обожаваме да пътуваме, така че можем да се озовем от плажа до столицата само за ден. 

Каравана бар за всеки повод

Моминско парти

Екип от шаферки иска да изненада Булката с нестандартно моминско парти? Насладете се на едно дамско парти с музика и вкусни коктейли и сладки хапки!

Сватба

Търсите нещо наистина специално за Вашия Голям ден? Lolly може да се появи и да очарова гостите Ви със своята ретро визия и разнообразие от свежи напитки и сладки изкушения.

Рожден Ден

Имате празник и търсите лесен и достъпен начин за сервиране на напитки и храна на открито? Lolly ще се погрижи за Вашите гости, така че вие да сте свободни да се забавлявате заедно с тях.

Корпоративно събитие

Вдъхновението ни за корпоративни събития е безкрайно и обожаваме да създаваме с клиентите си креативни и нови идеи. Можем да ви помогнем да организирате незабравимо парти за служителите си и специални фирмени събития.

Тиймбилдинг

Вие сте мениджър на голяма компания или специалист Човешки ресурси и Ви предстои организация на тиймбилдинг? Поднесете на Вашите служители незабравимо екипно преживяване с оригинални игри и програми!

Детски Рожден Ден

Нашия пакет за детски Рожден ден е идеален за родители, които търсят нещо специално за своите мъници. А оригиналните белгийски гофрети на клечка ще бъдат звездата на партито!

Нашата история

От къде започна всичко…

Те са мечтатели, търсачи, хора с широки сърца и любопитни умове. След години прекрани в организация на събития и тиймбилдинг те отново решиха да предизвикат себе си.

Събитията се променяха и те им добавиха тяхната нотка свежест. Последваха мечтата си за „сладък винтидж бар“ и ето така се роди Lolly. Сега Lolly и Art Crew обикалят България и създават за своите клиенти уникални и незабравими събития.

Аромат на прясно изпечени гофрети, сладки авторски десерти и свежи напитки приготвени на място!

 

 

Мнения

Хората за нас

“Супер забавно”

“Организирахме уникален кулинарен тиймбилдинг с Lolly. Досега не се бяхме забавлявали толкова”

Галя

“Много любов & вдъхновение”

“Чудесно направено с много вдъхновение.”

Станислава

“Най-сладката каравана”

“Детето ми е влюбено в Белгийската гофрета на клечка. Аз винаги взимам и по едно Брюле за вкъщи.”

Мила

“Мммм…”

“Този десерт – Макиато пай е великолепен. По-вкусно нещо не съм опитвала. 

Габи

Драсни ни един ред

Не се срамувайте. Уведомете ни ако имате въпроси или коментари!