Компактна, лека и удобна…

Lolly cart е тук, за да посрещне нуждите на малките събития на открито и закрито.

Търсите нестандартно предложение за следващата Ви работна среща? Искате да изненадате колегите в офиса с вкусен брънч и десерти?

Сватбата Ви се нуждае от един последен детайл, за да бъде перфектна? А детето Ви иска най-уникалния си рожден ден?

Количката на Лоли е идеалното решение за всяко събитие!

Свържете се с нас, за да ни споделите нуждите на своето събитие и ние ще изготвим подходящо меню и концепция за Вас!

Менюто на Lolly е пълно с разнообразна и вкусна прясно приготвена храна, сладки лакомства, закуска, леки и свежи напитки. Нашите услуги обхващат Коледни партита, сватби, корпоративни и частни събития, офис закуски и много други. Предлагаме Ви само висококачествена храна от местни доставчици и продукти с доказан произход. 

 Кетъринг за обяд. Впечатлете гостите си с разнообразието от вкусове, които предлагаме от нашата  количка за храна, сигурни сме, че ще им хареса! Можем да предложим опаковани кутии и артикули с бранд или  гама от гурме сандвичи, хамбургери и салати. Създайте своето качествено клиентско изживяване днес.

Кетъринг за закуска. Най-важното хранене за деня! Защо не почерпите екипа си с вкусни изкушения? За свеж старт на деня можем да предложим вариация от закуски, печива, гофрети на клечка, лиежки гофрети, шоколадови десерти, кексове, плодове и много други съчетани с ароматно кафе, чай, приготвени на място фрешове и шейкове. Предлагаме разнообразие от менюта, които лесно можете да съчетаете, така, че да отговарят изцяло на нуждите на екипа.

Сватбен кетъринг. Ако търсите забавна опция за гостите, не търсете повече – нашата количка за храна може  да покрие всички Ваши желания. Lolly cart може да се преобрази в тематичен бар за десерти или напитки, фото кът с тема, стейшън за уелкъм дринк, маса в стил “направи си сам“  и много други. Вярваме, че сватбите трябва да бъдат интерактивни и забавни за вашите гости! Защо не съчетаете нашите колички за храна с каравана за коктейли убиец?

Кетъринг на конференции. Изхвърлете скучната конферентна станция за чай и кафе и резервирайте една от нашите професионални колички за храна или кафе днес. Нашият персонал ще се погрижи вашите гости и клиенти да са удивени, като предлага разнообразие от храни и напитки. Резервирайте количка за кафе и закуска, за да създадете запомняща се конференция.

Специални събития?

За Вашите събития Lolly предлага  набор от допълнителни услуги и оборудване, които можете да добавите към някой от нашите ценови пакети.

Не се колебайте, и се свържете с нас за да получите индивидуално предложение. Очакваме Ви!

Запиши се за новини & Промоции